Orthopedische schoenen & pantoffels

In ons aanbod orthopedische schoenen vindt u ook schoenen voor diabetici en schoenen voor losse steunzolen. Enkele van de merken die we verkopen zijn:  Ambiorix, Hassia, Stretchwalker, Footnotes, Wolky, Rockport, Finn Comfort, Waldläufer, Mywalker, Classicwalker, Vital, Meazzo, Birkenstock, Vabeene.
Kortom, bent u op zoek naar een specialist in orthopedische schoenen, maatschoenen of steunzolen? De Prêtre Orthopedie is beslist de geschikte partner. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak in één van onze vestigingen in Brugge, Oostende, Ieper, Aalst of Lokeren!

Orthopedische schoenen en maatschoenen

In het voetmedisch adviescentrum van De Prêtre Orthopedie geven we u graag meer uitleg omtrent het aanbod orthopedische schoenen en maatschoenen. Ook voor loopanalyses en vragen omtrent podologie bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Ons gamma orthopedische schoenen omvat ook schoenen voor diabetici en schoenen voor losse steunzolen. Enkele van de merken die we verkopen zijn:  Ambiorix, Hassia, Stretchwalker, Footnotes, Wolky, Rockport, Finn Comfort, Waldläufer, Mywalker, Classicwalker, Vital, Meazzo, Birkenstock, Vabeene.

U hebt voetproblemen? Contacteer De Prêtre Orthopedie. Bij ons vindt u orthopedisten en kinesisten gespecialiseerd in podologie. Bel ons voor maatschoenen en zolen.

Orthopedische schoenen, loopanalyse en steunzolen op maat