Orthopedische schoenen & pantoffels

In ons aanbod orthopedische schoenen vindt u ook schoenen voor diabetici en schoenen voor losse steunzolen. Enkele van de merken die we verkopen zijn: Birkenstock, Vital, Hassia, Flexa, Podartis, Wolky, Meazzo, Rossetti one, Gioiello, X-sensible en Ganter.
 
Kortom, bent u op zoek naar een specialist in orthopedische schoenen, maatschoenen of steunzolen? De Prêtre Orthopedie is beslist de geschikte partner. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak in één van onze 3 vestigingen in Brugge, Oostende of Lokeren!

Orthopedische schoenen en maatschoenen

In het voetmedisch adviescentrum van De Prêtre Orthopedie geven we u graag meer uitleg omtrent het aanbod orthopedische schoenen en maatschoenen. Ook voor loopanalyses en vragen omtrent podologie bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Ons gamma orthopedische schoenen omvat ook schoenen voor diabetici en schoenen voor losse steunzolen. Enkele van de merken die we verkopen zijn: Birkenstock, Vital, Hassia, Flexa, Podartis, Wolky, Meazzo, Rossetti one, Gioiello, X-sensible en Ganter.
 

U hebt voetproblemen? Contacteer De Prêtre Orthopedie. Bij ons vindt u orthopedisten en kinesisten gespecialiseerd in podologie. Bel ons voor maatschoenen en zolen.

Orthopedische schoenen en steunzolen op maat